Löydä työlle tekijä

Toimialan Esitteen suunnittelu kevytyrittäjät

Esite on erinomainen markkinoinnin väline. Helposti luettavien ja kiinnostavien esitteiden suunnittelu ja tuottaminen on haastava prosessi, joka vie usein enemmän aikaa kuin oli tarkoitus. Tämän vuoksi esitteen suunnittelu kannattaakin jättää alan ammattilaiselle, joka toteuttaa tilauksen toiveiden mukaan. Vaikka alan osaaja tekeekin sekä luovan työn että konkreettisen toteutuksen, täytyy työn tilaajan miettiä esitteen sisältö ja tarkoitus valmiiksi.

Esitteeseen tiivistetään olennainen yrityksestä, yhteisöstä, tuotteesta tai projektista, joten sitä suunniteltaessa erityisen tärkeää on miettiä esitteen kohderyhmää. Kenelle esitettä on tarkoitus jakaa ja ketkä sitä lukevat, jotta esitteen teksteihin ja visuaaliseen toteutukseen saadaan oikeanlainen kulma, joka houkuttaa lukemaan.

Tyontekijoita.fi-sivustolta löydätkin kattavan listauksen esitteen suunnittelijoita, jotka auttavat toteuttamaan ilmeikkäät esitteet toiveidesi pohjalta. Klikkaa suunnittelijan nimeä ja tutustu tarkemmin ammattilaisiin, jotta löydät mieleisesi osaajan toteuttamaan esitteidesi suunnittelun.

Sivustolla olevista profiileista löydät myös suorat yhteystiedot, joiden avulla voit pyytää haluamaltasi suunnittelijalta henkilökohtaisen tarjouksen, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi.

Kaikki tällä sivustolla listatut esitteen suunnittelijat toimivat UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta. Voit siis maksaa ammattilaiselta tilatun työn helposti yhdellä laskulla.

Hakuehdoilla löytyi 12 kevytyrittäjää

Valokuvaaja, Kuvittaja, Graafisen suunnittelija, Media-assistentt

Suomi, Turku, Helsinki, Salo, Tampere, Espoo, Finland, Venäjä, Россия ...


Graafikko/Kuvittaja

Etänä koko Suomi. ...kuvittaja & graafikko

Etelä-Suomi, sähköisesti / puhelimitse koko Suomi ...Suunnittelija

UusimaaWebdesigner

suomi, pohjoismaat, viro ...


Freelance Marketer

Pääkaupunkiseutu ...
graafinen suunnittelija

Pohjois-Pohjanmaa, koko suomi ...


Graafikko

Pääkaupunkiseutu ...Graafinen suunnittelija

Helsinki ...Graafinen suunnittelijan, kuvittaja

Pääasiassa Varsinais-Suomi, Turun seutu, myös pk-seutu onnistuu. Usein työskentelen myös etänä, jolloin yhteydenpito onnistuu sekä puhelimen e ...Art Director

Helsinki


Graafinen muotoilija

Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki ...