Löydä työlle tekijä

Toimialan Sosiaalinen media kevytyrittäjät

Sosiaalinen media on se, missä kaikki ovat ja mistä kaikki koko ajan puhuvat. Sosiaalinen media perustuu ajatukselle, että käyttäjä tai käyttäjätilin takana oleva ryhmä voi toimia itse aktiivisena viestijänä ja sisällöntuottajana. Sosiaalisen median luonteeseen kuuluu siis avoimuus sekä sisältöjen ja tiedon jakaminen. Avoimuus perustuu yhteistyön, auttamisen ja vastavuoroisuuden ideologiaan, joka tuntuu osalle ihmisistä luontevalta, mutta ei kuitenkaan kaikista.

Jos koet, että sosiaalinen media tuntuu käsittämättömältä monine eri sovelluksine ja kanavineen tai asiantuntevan tai kiinnostavan sisällöntuottaminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta, niin pyydä apua! Apukeinoja somen päihittämiseksi ja haltuunottamiseksi tarjoavat sosiaaliseen mediaan erikoistuneet osaajat, jotka tavoitat helposti Tyontekijoita.fi-sivuston kautta.

Sosiaalisen median kanavista ei heti alkurytäkässä kannata ottaa haltuun kaikkia, vaan miettiä, mitkä kanavat olisivat oman tavoitteen kannalta hedelmällisimpiä. Eri kanavissa on mahdollista tavoittaa hieman erilaisia somen käyttäjiä ja jakaa samaa sisältöä hieman eri kulmalla; siksi muun muassa yritykset käyttävät nykyisin muutamaa tai useampaakin sosiaalisen median kanavaa. Pääasiassa yritykset käyttävät somea markkinointi- ja/tai asiakaspalvelukanavana, mutta sitä käytetään myös yhteydenpitoon seuraajien kanssa, palautteen keräämiseen sekä tiedon välitykseen.

Tyontekijoita.fi-sivustolta löydät kattavan listauksen sosiaalisen median ammattilaisia, joiden avulla saat somekanaviisi pöhinää. Klikkaa someosaajan nimeä ja tutustu tarkemmin ammattilaisiin, jotta löydät mieleisesi ammattiosaajan.

Sivustolla olevista profiileista löydät myös suorat yhteystiedot, joiden avulla voit pyytää haluamaltasi sosiaalisen median osaajalta henkilökohtaisen tarjouksen, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi.

Kaikki tällä sivustolla listatut some-ekspertit toimivat UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta. Voit siis maksaa ammattilaiselta tilatun työn helposti yhdellä laskulla.

Hakuehdoilla löytyi 27 kevytyrittäjää

Työskentelen pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. ...


Sisällöntuottaja

Koko suomi ...Tuotepäällikkö

Pääkaupunkiseututoimittaja

Pääkaupunkiseutumarkkinointi ja viestintä

Varsinais-Suomi


Graafinen suunnittelija

Kaustinen, Keski-Pohjanmaa ...
Graafinen suunnittelija

Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Keskisuomi, Pohjois-Karjala, etätöinä koko Suomi ...


Graafinen suunnittelija, medianomi (amk)

Kaakkois-Suomi, Kotka ja koko Suomi, Helsinki ...Bloggaaja, sisällöntuottaja, toimittaja

Työtä on mahdollisesta tehdä etänä missä tahansa. Itse asun Helsingissä, minkä vuoksi tapaamisia on helpointa järjestää pääkaupunkiseudul ...Graafinen suunnittelija

Tampere, sähköisesti mihin vain ...Media Designer & Kuvittaja

Etelä-Suomi / sähköisesti etänä koko Suomi ...


Joensuu/Kajaani

Tampere, Nokia, Pirkkala, Kanagasala ...Graafinen suunnittelija

Keski-Suomi, JyväskyläPT / Web Developer / Valokuvaaja

Varsinais-Suomi, Etelä-Suomi ...
Web-sivujen suunnittelija

Suomi
Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja. Sisällöntuottaja ja kirjoittaja. Myynnin sekä asiakaspalvelun ammattilainen.

Pääkaupunkiseutu, Oulu ja lähialueet tarvittaessa. Mahdollisuus konsultoida ravinto- ja terveysasioissa sijainnistasi riippumatta, esimerkiksi puhe ...


Markkinointiviestintäasiantuntija

PK-seutu, etätyö, Uusimaa ...Webdesigner

suomi, pohjoismaat, viro ...Internet-asiantuntija

Joensuu ...Markkinointi

Pääkaupunkiseutu


Freelance Marketer

Pääkaupunkiseutu ...
Valokuvaaja, kuvittaja, graafinen suunnittelija, sisällöntuottaja, sosiaalisen median osaaja

Lahti, Helsinki, Espoo, Vantaa, sovitusti muu Suomi


Graafinen muotoilija

Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki ...Verkkomarkkinoinnin asiantuntija

Helsinki, Espoo, Pääkaupunkiseutu ...