Löydä työlle tekijä

Melinda Lönnberg

Melinda Lönnberg

Graafinen suunnittelija, kuvittaja, artisti | Uusimaa, Pääkaupunkiseutu, Raasepori, etänä muu Suomi

+358409672006 | ertru.dsgn@gmail.com


Lyhyt esittely

ertrudsgn.myportfolio.com
Graafinen suunittelija ja kuvittaja, arvostan eettistä ja rehtiä markkinointia ja estetiikkaa. Yleisilmeet, logot, kuvitukset, layout, paino ja webtuotteet. Teen myös pientöitä kuten esimerkiksi otsikko-kuvia FB/blogiin tai yksittäiset julisteet, lehti-ilmoitukset, käyntikortit ja esitteet. Myös räätälöidyt tai jopa käsinkuvitetut postikortit, kirjeet ym. (esm. häät,syntymäpäivät) ja muunlaiset kustomoidut tuotteet (esm. sisustustaulut, kuvitustaide, tekstiiliprint-designit) Pienemmissä toimeksiannoissa työskentelen vaivatta myös pelkästään sähköisten viestimien välityksellä.
Kielitaito: suomi, ruotsi ja englanti.

Hinnasto

Pyydä kustannusarvioita! Hinta määräytyy tarkemmin työn koosta ja levikistä.
Hinnat alla ovat suuntaa antavia, hinta määräytyy työtehtävästä sen kiireellisyydestä sekä vaativuudesta.

Tuntipalkkana ( riippuen työn luonteesta ja tehtävästä ) : alk. noin 30€/h

Kokoaikaiseen määräaikaisen työsuhteen kuukausipalkka-toiveeksi (työmäärästä ja -tehtävistä riippuen) : alk.3000€/kk

Sekä: jos tarvitset päiväksi tai pariksi "päivystävää" graafista suunnittelijaa hektisen tilanteen helpottamiseksi niin PÄIVÄtaksa on alk.200 €, riippuen työtehtävästä ja työn luonteesta, sekä siitä onko alustavaa materiaalia jo olemassa ja missä muodossa.

Kurssi aloittelijoille Adobe Photoshop, Illustrator tai InDesign on myös mahdollista tilata minulta, olen pitänyt erilaisia koulutustilaisuuksia luovalla alalla (graafinen suunnittelu, lavarunous, rap ja asenne, musiikki), ja voin vetää kursseja suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Hinta määräytyy silloin työtuntien ja ennakotyön perusteella.